7 Kasım 2007 Çarşamba

SEYDİLER SPOR TAŞKÖPRÜDE UYUDU!.....

1.Amatör Kümede mücadelesine devam eden Seydiler Spor Cumartesi günü oynadığı müsabakalara devam etti ve liderlik yarışı veren lig ikincisi Taşköprüye konsantre olamadığı Cumartesi olması nedeni ile Seyircisinden de yoksun çıktığı müsbakada rakibine 3-0 yenilmekten kurtulamadı.
03 Kasım 2007 Cumartesi günü Saat:12.00 de Taşköprü şehir stadında oynanan müsabakada maça konsantre olamayan Seydiler Spor maça erken saatlerde hareket etmenin verdiği mahmurlukla oyuna adapte olamadı ve ilk yarısını 2-0 mağlup tamamladığı müsabakadan uzatma dakikalarında yediği golle 3-0 rakibine yenilmekten kurtulamadı. Maçtan sobnra teknik heyetin müsbakayı bu kadar erken saatler koyan ve 5.hafta üst üste Cumartesi gününe maçı vererek Seydiler Sporumuzun taraftarlarından yoksun maça çıkmasını sağlayan Amatör Spor Kulüpleri Tertip komitesi üyelerine Seydiler Halkının ve Teknik heyetimizin öfkesi devam etmektedir. İnşaallah bundan sonra yanlı tutumlarından vazgeçerler diyerek bu ikazı yapmadan geçemeyeceğiz.
TAŞKÖPRÜ SPOR - SEYDİLER SPOR : 3 - 0
SEYDİLER SPOR : 1- Adem (*) 2-Onur (**) 3-Volkan (*) 14- Talip dk.46(**)
4-Savaş(*) 5- Ergin (**) 6-Ahmet (*) 7-Gökhan (**) 18-Fatih dk.65 (*) 8-Ramazan (*) 16-Çağhan dk.78 (*) 9-Mehmet (*) 10-Serhat (**) 11-Kaan (*)

Hiç yorum yok: